onsdag, juni 11, 2014

Seco ett militant fackförbund!

Seco har beslutat att ta ut hela Stockholms pendeltågtrafik i strejk för en lokal arbetskonflikt i Skåne. Detta är ju givetvis en helt oproportionerlig åtgärd och sätter allmänhetens press på Secos agerande.

 

Här demonstrerar nu facket en måttlös hänsynslöshet mot vanliga människor som försöker få livspusslet med arbete, dagis, skola, matinköp, osv att gå ihop, och som bara vill ta sig fram och tillbaka till jobbet. Detta är Seko berett att stoppa. Människors vardag och välfärd gör Seko till slagträn i sin fackliga kamp. 

 

Riksdagsledamoten och nationalekonomen Carl B Hamilton(FP) skräder inte orden när han säger: "Som riksdagsledamot för Stockholm fördömer jag å det skarpaste fackets agerande att med berått mod slå sönder hundratusentals stockholmares vardag och kasta ut stockholmarna och regionen i trafikkaos." 

 

Är det denna typ av facklig och socialdemokratisk samverkan vi skall ha i Sverige i framtiden? Förhoppningsvis inte. Vi säger nej till denna hänsynslösa fackliga övermakt. Rösta emot att fackliga bossar som Sekos ska kunna få politiskt inflytande efter riksdagsvalet!

 

Säg nej till Sekos maktfullkomliga och oproportionerliga övergrepp på pendeltågsresenärerna.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar