tisdag, juni 03, 2014

Du pensionär har makt! Utnyttja den!

De äldre är fortfarande samhällets parias. Trots att de byggt upp landet med armod, svett och uppoffringar är det andra som rikligen prioriteras i dagens Sverige. Det borde vara dags för 2 miljoner pensionärer, att ryta ifrån. Visserligen gör PRO och SPF en del försök. Men vem lyssnar på dem? Politiker behöver kallt stål; dvs pensionärer som röstar på någon annan!


Det blir allt sämre med bostäder för pensionärer. Antalet platser på särskilda boenden minskar trots att antalet pensionärer ökar! I dagens Sverige har inte ens gamla och svaga pensionärer laglig rätt till tak över huvudet. Denna rätt tillkommer endast asylsökande och handikappade. I det unika Sverige betalar pensionärer högre skatt än andra etc. Kön till sjukvården är lång. Är du pensionär är den extra lång! Och vi skall väl heller inte glömma de allt lägre pensionerna för dem som betalt in mängder med skatt under årens lopp medan de som aldrig bidragit verkar ha evig garanti.


Men du kan ändra på detta genom att rösta på partier som stödjer även Sveriges 2 miljoner pensionärer. Glöm inte bort, att den bland pensionärer starka socialdemokratin, knappast gör det bättre för dig och dina kompisar. Glöm inte bort att det finns riksdagspartier, som fullständigt struntar i de äldre i samhället! Överväg noga vem du röstar på. Rösta för ett parti som verkligen prioriterar omsorgen om Dig och de äldre! Valet är Ditt!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar