tisdag, maj 27, 2014

Man skall inte ropa hej förrän man är över ån!

Socialdemokraterna jublar idag över att partiet tillsammans med vänstern; vänsterpartiet och miljöpartiet har 51,5 i SIFO:s senaste valbarometer för valet i september. Låt oss då nämna att det behövs endast att 0,75% fler väljer alliansen för att de rödgröna skall tappa majoriteten eller att (FI) snor åt sig 1% till av (V) eller att (M) slutar och envisas med att försöka vara ett mittparti och kan sno tillbaka röster från (SD).


Ännu har ej heller Stefan Löfvén fått något internationellt elddop. Hur är det med hans språkkunskaper i engelska? Kan han företräda Sverige i en internationell debatt?


Sedan skall vi oxo nämna att var femte väljare 20% inte heller har bestämt sig. Valet i höst är således en helt oskriven historia. Svenska folket är betydligt mer kallsinniga till miljöpartiet som styrande i Sverige än i EU. En uppfattning som delas av denna blogg, som har tid att läsa det mesta som skrivs och sägs i svensk politik! I höst blir det de svenska jobben, pensionärernas villkor; dvs välfärden. Svaga områden för miljöpartiet!

 

Den svenska valmanskåren har väl inte upptäckt att de gamla kommunisterna i vänsterpartiet stödjer Putins annektering av Ukraina! När detta kommuniceras på ett bättre sätt kan deras väljarstöd minska dramatiskt och kanske gå till (FI)!


Ropa inte hej förrän du är över bäcken! Då kan det barka åt skogen! Att bygga luftslott kan vara som att balansera på slak lina! Man kan bita i gräset eller sig i skägget! Bollen är som sagt rund!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar