torsdag, december 05, 2013

Gammal skåpmat blir som ny med ändelsen Snowden

Sveriges Television numera ganska pinsamma nyhetessändningar har ju en feblesse för socialistisk propaganda. Nu har Uppdrag granskning äntligen "upptäckt", att Sverige bedriver underrättelseverksamhet mot andra länder t ex Sovjetunionen/Ryssland. Något som stod klart för svenska folket redan 1952, när Sovjetunionen sköt ner två svenska obeväpnade flygplan; en DC 3:a från FRA och ett Catalinaplan över fritt vatten i Östersjön.


Observera att SVT:s "upptäckt" är en partsinlaga från Ryssland. Det finns inga som helst garantier att de är korrekta. Något som SVT glömt bort att tala om! SVT borde prestera bättre för de dryga 2.000 kronor eländet kostar varje år. Det är tur att det finns utländska gratis nyhetskanaler att titta på!


De rödgrönas främsta propagandaapparat Sveriges Televsion och dess osannolika SVT Text ylar som hungriga vargar på flera sidor idag och påstår sig ha gjort ett stort avslöjande. Något som vi andra vetat i decennier. Enligt sagda propagandapparat vill Miljöpartiet ha större insyn med motiveringen att man är emot FRA:s avlyssning, som således pågått sedan 2:a världskriget. Med den motiveringen är knappast (MP) lämpligt ur säkerhetssynpunkt, att ta del av mer information. Det finns ju enskilda personer som riskerar liv och lem om man släpper in lösmynta vid grytorna!


Att det pågår ett utbyte av övriga tjänster är känt sedan länge utom för Uppdrag granskning, som verkar ha väckts ur en åtminstone 60-årig Törnrosasömn! Snacka om att koka soppa (på en spik)! På den internationella underrättelsemarknaden måste man ha något att komma med för att kunna ta del av andras information. Dvs business as usual!


Rubriksättningen "FRA spionerar på Ryssland" är oegentlig. Spioner är personer som oftast är sk landsförrädare; dvs spionerar mot sitt eget land. Knappast något FRA sysslar med. Det FRA sysslar med är underrättelseverksamhet från svensk botten inte i Ryssland!


Man stärks verkligen i sin uppfattning att Sveriges Television fördummar svenska folket! Intressant nog sprids "nyheten" av TT. Även den en "nyhetsbyrå" med dunkla agendor!


Här kan man läsa vad Sveriges främste försvarspolitiker Allan Widman(FP) säger om FRA:s verksamhet!



På denna blogg tycker vi det är utmärkt att hålla koll på den militära upprustning, som pågår i Ryssland. USA har vi aldrig legat i krig eller fejd med, vilket vi gjort hur mycket som helst med Sovjet/Ryssland. Se bara på Raoul Wallenberg som kallblodigt mördas trots att han har diplomatisk imunitet. Se bara på de två nerskjutna svenska flygplanen. Se bara på dessa ständiga långtradare bl a vid Malmby Strängnäs, som stod och avlyssnade svenska militära länkstråk. Dvs rysk signalspaning i Sverige.


Sverige har ju aldrig ägnat sig åt någon form av signalspaning på ryskt territorium. Därvidlag så visar ryssarna således mer framfötterna id en svenska terrängen.


Idag är FRA:s främsta verksamhet liksom SÄPO:s att förhindra terroristbrott. Det får man inte glömma bort i sammanhanget. Här sker nog ett omfattande utbyte bl a inom ramen för Interpol och olika underrättelsetjänster.

Däremot finns det annan övervakning av vanliga hederliga svenskar, som tillåts enligt svensk lag. Denna är högst tveksam och integritetskränkande. Det kanske vore något för Sveriges Television att "upptäcka!"


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar