tisdag, december 17, 2013

Det extrema politiska våldet ökar!









Det är inte bara civila brott (mord, rån misshandel och våldtäkt), som ökar. Även det politiska våldet breder ut sig i ett allt mer polariserat samhälle. Nu senast med högerfascistiska Svenskarnas Parti/Svenska motståndsrörelsen i Kärrtorp och tidigare kommunistiska AFA/Revolutionär front i Eskilstuna med omnejd och överfall på meningsmotståndare.


Enligt SÄPO och TV4 så ser man det kommunistiska Revolutionär front, som det idag största problemet med fysiska personattacker och sprängdåd mot på enskilda personer. Av de 12 personer som anhölls i Eskilstuna är en ännu anhållen indikerande en ganska lång påföljd!


Utöver dessa grupper håller SÄPO koll på runt 200 militanta islamister (jihadister, salafister), som mest ägnar sig åt att förfölja mosaiska trosbekännare eller medverkar till andra verksamheter över hela världen. I Tyskland reagerar det tyska författningsskydd och samhälle stenhårt mot dessa grupper. I Sverige sover man!


I sanning en mycket oroande utveckling och ett samhälle, som nu byggs av en riksdag, där många mest ägnar sig åt navelskådning, återval istället för omsorg om svensk demokrati och märkliga nonsens-uttalanden i media. I sanning en stor andel politiker, som inte vill förstå, att det är bättre att stämma i bäcken än i ån! Vad är det för samhälle våra barn skall få ärva? Ett rasistiskt och polariserat dito?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar