torsdag, november 07, 2013

Vi noterar att kommunala pensionärsrådet i Gnesta börjar bli irriterat!


Hanteringen av äldreboendet Liljedalshemmet torde vara Gnesta kommun största och längsta långbänk. vi har på denna blogg ganska irriterat skrivit om den nuvarande politiska majoritetens oförmåga, att komma till avslut om detta projekt. Hur många varianter som helst har valsat runt i bygden och i media.


Nu har även det kommunala pensionärsrådet börjat tröttna på alla bortförklaringar och långbänkar och kräver nu att det byggs ett nytt hem på annan plats. "En ombyggnation kan aldrig bli lika bra som ett nybygge och förmodligen i längden kostar det lika mycket." Även Alliansen i Gnesta föreslår en nybyggnation och sätter därmed press på den politiska majoriteten.

En irriterad ledamot i rådet Gunilla Bränström, Björnlunda tycker att socialnämnden borde utreda flera alternativ samtidigt istället för att som nu ta ett och ett i taget, vilket bara drar ut på tiden!

En luttrad bloggare i ämnet kan bara hålla med. Tänk vad fint det skulle kunna bli med ett äldreboende med utsikt över Frösjön, när man nu skall bygga på Prästhopen. Och visst skulle en utedansbana sitta fint med en Gnesta-Kalles traditioner!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar