fredag, november 15, 2013

TT serverar försåtliga skrönor!

Läste just nu i natten på SN:s hemsida att Hanne Kjöller har nominerat till Stora fackbokspriset för sin omdebatterade bok "En halv sanning är också en lögn", enligt Tidningarnas Telegrambyrå, TT. Något som vi gläder oss åt storligen!


Istället för att berätta vad boken innehåller så hakar Nyhetsbyrån upp sig på en detalj i boken: "Det har stormat kring Hanne Kjöllers bok. Författaren anmäldes till JK för grovt förtal av bland annat en krögare som Kjöller felaktigt pekat ut som ägare till en bostadsrätt men som i själva verket bodde i en hyresrätt. 


Hanne Kjöller, som även verkar som ledarskribent på Dagens Nyheter, har tillsammans med förlaget Brombergs bett krögaren om ursäkt. De redan utgivna böckerna har försetts med rättelseblad och förlaget ska också ge ut en ny korrigerad upplaga. Kjöllers bok har kritiserats från flera olika håll för att innehålla felaktiga fakta."


TT, är ju en del av vänstermaffian i Sverige. Sanningen är att JK har inget som helst intresse av Hanne Kjöllers bok. Den krögare som inte omnämns i boken men som ändå anser sig förtalad, vill naturligtvis tjäna pengar på historien. Bland det mest tunna man hört talas om!


De personer som till äventyr kritiserar boken för faktafel tillhör ju den maffia som just kritiseras i boken. Med SR Ekots chef Anne Lagercrantz och samhällsredaktionens Louise Welander i spetsen, som anser sig tillhöra en viktig "moralisk domstol!". Vidare av Sveriges Television i form av Janne Josefsson. En verkligen skön samling - av oss licensbetalare välbetalda - journalister, som utnyttjar Public Service för att sprida sina privata åsikter!


Ävenså konkurrenten Svenska Dagbladet njuter uppenbarligen av krögarens tunna agerande och kokar soppa på en spik! Svenskan har ju alltmer journalistiskt i vissa avseenden börjat likna Aftonbladet!


TT:s nidskriverier fortplantar sig sedan i all lokalpress och som droppen urholkar stenen blir deras legend - i betydelsen skröna - så småningom även en sanning! Rött kort för TT!


Addendum: Störste ägare av TT, Tidningarnas Telegrambyrå är Aftonbladet med 20%


2 kommentarer :

  1. Här kan du läsa mer om TT och deras hemlighetsmakeri och varför nyheterna är så vänstervridna som de är:

    http://bit.ly/1f9fCuy

    SvaraRadera
  2. Ja intressant! Det förklarar det mesta! Att vänstertidningen Aftonbladet är störste ägare till TT och att dess chefredaktör och ansvarige utgivare Jan Helin sitter med i TT:s styrelse.

    SvaraRadera