torsdag, oktober 10, 2013

Hur sjukt kan det socialdemokratiska Sverige bli?



En patient misshandlas grovt både fysiskt och i handläggningen vid Sahlgrenska sjukhusets plastikkirurgavdelning vars chef heter Eva Rosander. Denna sjukvårdsenhet har aldrig och tänker aldrig ta något ansvar för sina patienter. Vårdskandal? Ja det är nog det minsta man kan säga. Hur kan enhetens läkare över huvud taget få tjänstgöra vid svenska sjukhus? Hur kan dessa personer ha ett realt umgänge i det svenska samhället med sina insatser, enligt SVT Arga doktorn - ett program som borde ha sänts för 15 år sedan!


Detta omänskliga landsting styrs helt av oraklen Kjell Nordström(S) och Gert Inge Andersson(S). Kjell Nordström är dessutom riksdagsman för socialdemokraterna och gömde sig för SVT granskning. Trodde du, som väljare, att vårdsverige skulle bli bättre av ett socialdemokratiskt styre, när detta reportage uppvisar ett fasansfullt vanstyre? 


Sjukvården lär numera vara den viktigaste frågan för svenska väljare. Den dåliga vården är ämnet för dagen Är det känt att det är socialdemokraterna som styr sjukvården i Sverige i de flesta landstingen förutom Stockholm?


Senast jag besökte akuten på Mälarsjukhuset i Eskilstuna fick jag ligga på en och samma bår i 14 timmar innan man hittade en lämplig läkare. Prova själv hur mysigt det känns!


Varför har en tidigare god vård från 50- och 60- tal blivit så usel? I Sverige måste man gå till en vårdcentral när man blivit sjuk och man kan inte komma direkt. I det goda Europa (Frankrike, Tyskland, England) kommer läkaren hem till folk vid sjukdom. Vad har gått snett i Sverige?

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar