tisdag, september 17, 2013

Rödgröna hotar stoppa skattesänkning

Är den något fördummande rubriken och icke opolitiska kommentaren från Maria Davidsson, Tidningarnas Telegrambyrå kring regeringens förslag till ett 5:e jobbskatteavdrag. Svaret är enkelt; de rödgröna är i minoritet. Om rödgröna skall kunna stoppa något förslag från regeringen måste man få stöd av Sverigedemokraterna!


Nu råkar Sverigedemokraterna stödja ett 5:e jobbskatteavdrag så de rödgrönas utspel är givetvis ett spel för gallerierna.

För egen del stödjer vi lägre skatter, då skattetrycket i Sverige redan är bland de högsta i världen och befrämjar som sagt bl a kriminalitet och svartjobb. 

Däremot skall givetvis inte pensionärer betala extra skatt på sin sedan tidigare inbetalda och erlagda pension. Det skall möjligen de som har garantipension göra; dvs de som inte betalt ett korvöre till sin pension utan far fram i en ekonomisk gräddfil!

Således ger vi tummen ner för ytterligare selektiva skatteavdrag på pensionärernas bekostnad. Denna grupp är ju mycket stor och varför Alliansen nu utmanar måste vara självmål eller åtminstone en tydlig brist i backlinjen!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar