onsdag, september 04, 2013

Fascister demonstrerade på Mynttorget

Dagens presidentbesök i Sverige ackompanjerades av en samling utländska demonstrerande fascister; anhängare till den störtade diktatorn i Irak Saddam Hussein samt syriska regeringstrogna till Bashar al-Assad, som ju ju håller på att avrätta den egna befolkningen med kemiska vapen.

Märkligt pinsamt av SVT ABC att referera ett statsbesök med att intervjua demonstrerande fascister. Även 4:e september-nätverket en vänsterextrem samling vars syfte är att ogilla USA var närvarande! Att Piratpartiet deltog och protesterade mot Echelon m fl system var givetvis helt comme il faut!


Den direkta motsatsen var Barack Obamas hyllningstal vid Stora Synagogan i Stockholm till Raoul Wallenbergs ära, som refererades live av de flesta utländska TV-stationerna dock inte Sveriges Television. Ett fantastiskt tal och hyllning till en fantastisk person. I USA har det uppmärksammats att Sverige tillhör de mest antisemitiska länderna i Europa. Med sitt besök vid Synagogan ville han starkt markera mot dagens vedervärdiga antisemitism från både höger- och vänsterextremister och tyvärr och inte minst inom Public Service företagen!

Obama meddelade att flera gator och torg i USA var uppkallade efter Wallenberg utan någon direkt anknytning till honom. Kanske kan även det socialistiska styret i Nyköping kan enas med alliansen om att uppkalla någon plats därstädes till Wallenbergs ära! Just nu bromsar man!


2 kommentarer :

  1. Anonym11:59 fm

    Hellre Assad än islamister.

    SvaraRadera
  2. Ligger kanske något i det men sorgligt är det med alla dessa människors ödelagda liv!

    SvaraRadera