söndag, september 22, 2013

Att måla in sig i hörn!


Enligt välunderrättade källor från Hallebro så har nu Landstinget beslutat att sälja Liljedalshemmet till en privat aktör. Kommunalrådet Johan Rocklind(S) har ju tidigare meddelat att man inte kan tänka sig att hyra hemmet av en privat entreprenör!



Vi har skrivit spaltkilometer på denna blogg om den rödgröna majoritetens brist på ansvar för de äldre i Gnesta kommun och den sega långbänk, som Liljedalshemmet utgjort! Det har ju under de senaste åren visat sig på ett antal mindre lyckade affärer. Nu är man verkligen vid vägs ände för de äldre.

Johan Rocklind har ju uppvisat en högst eminent förmåga, att inte fatta beslut. Men nu kryper sanningen och hörnet väldigt nära! Vi noterar att det redan 2011 uppstod tvivel om den nuvarande politiska ledningens handlingskraft till förfång för de äldre och mycket sjuka invånarna! Vi hoppas verkligen att kommunens politiska ledning nu löser denna problematik snarast.


Ytterligare en Hallebro-kommentar värd att notera: Och i delårsrapporten på BoU kan jag läsa ..."Landstingsfastigheter har påbörjat arbetet med att titta på lokalerna som är avsatta till Familjecentral i Vårdcentralens hus." Fan tro´t ... sa Rellingen

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar