lördag, juni 01, 2013

I Micke Schiréns spår!

Det är ganska intressant att följa heta kommentarerna kring Mickes avhopp på Södermanlands Nyheter, SN. Det finns röster både för och emot hans ställningstaganden. Själva hade vi kanske tänkt göra ett inlägg men SN brukar ju stoppa när ämnet blir allt för hett!

Etablerade vänsterpartister, tycker att det är helt i sin ordning, att spola denne "förrädare" och ondgör sig över försvarare. Medan andra höger-debattörer påminner om vänsterns antidemokratiska tilltag bl a i Eskilstuna.

Själv som mångårigt utsatt av både högerkrafters framfart och på senare i synnerhet av vänsterns och dess kollaboratörer, har man givetvis synpunkter på denna hantering.

Extremvänstern är god och extremhögern ond, enligt svensk Public Service, Aftonbladet och vissa landsortstidningar. De enda media, som synes hålla en rak och symmetrisk linje i dessa frågor är Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och TV4, som håller alla extrema som onda krafter. 

Numera är ju lyckligtvis extremhögern i både Sverige och Tyskland rejält eliminerade. I Tyskland är även extremvänstern borta genom förbud mot partiet! Men i Sverige härjar således extremvänstern relativt fritt.  

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar