torsdag, maj 30, 2013

Micke Schirén hoppar av politiken!

Noterade att numera kommunfullmäktiges "vilde" och tidigare vänsterpartisten Micke Schirén nu kastar in handduken. Och det kan man göra om man känner att det inte fungerar, som tänkt! Jag har haft många duster med Micke under åren. Inte minst via partibloggarna, som både Schirén och jag kom att lämna av olika skäl.

Men Micke var ett lyft för vänsterpartiet i valrörelsen 2010. Det valprogram, som har hans fingeravtryck var synnerligen kompetent och välskrivet. Mickes retorik i fullmäktige var väl lite udda ibland men oftast genomtänkt. Möjligen fanns det en amplituddissonans ibland. Men vi politiker är ju inte mer än människor.



Micke var en rak person och kom därmed ganska snart på kant med SN:s chefredaktör Göran Carstorp - en person med mer än en dissonans. Det är nu kanske inget speciellt med det. Mången politiker delar den erfarenheten. 

Beträffande vänsterpartiets interna strider i Gnesta finns inget att tillägga. Vi känner inte till dessa och hans mandat var vänsterpartiets och då är det väl knappast inte rätt att sitta kvar även om han nu hävdar hot!

Ett gott råd till dig Micke. Lägg ner din själ på arbete och familj, att vara företrädare för ett litet parti i Gnesta leder bara till fattigdom och negativa skriverier i Sörmlands Nyheter! Njut istället av livet!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar