fredag, maj 31, 2013

Gnestas ekonomi i blåsväder!

Allt sedan socialdemokrater och miljöpartister övertog makten i Gnesta med en enda röst! Har det varit knackigt med ekonomi och kostnadskontroll. Framtiden för Gnesta-borna med detta styre synes mörk med kommande spådda stora underskott!

Inte för att förlänga debatten om Johan Rocklind - men kanske det vore bra om Rocklind mer ägnade sig åt dessa underskott med en högre närvaro i kommunhuset. 5 timmars högskolestudier var vecka, enligt egen uppgift, kan ju inte vara alltför betungande. Hans socialdemokratiske företrädare på posten och sedermera oppositonsrådet Gert Nilsson var alltid städse närvarande och hade blykontroll på kommunens ekonomi.

Man blir lite betänksam när man märker hur vissa företrädare för majoriteten tar politiken med en klackspark och tror att kommunens tjänstemän skall sköta deras jobb, när man sett hur mycket tid och energi tidigare kommunalråd lagt ner på detta hedersuppdrag. Till yttermera visso saknas ordinarie chefer för tre av fyra förvaltningar. Det behövs i detta läget en tung ekonomisk styrning om inte underskotten skall öka alltmer. Fråga är om nuvarande ungdomsregering i Gnesta klarar detta!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar