lördag, maj 25, 2013

Autonoma vänstern driver bränderna i Husby och annorstädes!

Enligt polis, säkerhetspolis och socialarbetare är det våldsamma "aktivister" på vänsterkanten, som professionellt driver på alla bränder och upplopp. Denna autonoma rörelse betraktas, som det enda reella hotet mot det svenska statsskicket, enligt den vanligtvis välunderrättade kriminalprofessorn G.W. Persson.

Vi tror inte på denna blogg för en stund att "vanliga" ungdomar driver på en utveckling, där man eldar upp grannarnas bilar. Det slår ju bara tillbaka mot egen person. Det är nog dags för både polis och säkerhetspolis, att agera betydligt mer kraftfullt.


Det är svårt att förstå varför dessa vänsterkrafter vill ge nya svenskar dåligt rykte. Vad har man att vinna på det? Snarare är det väl så att man gör personer i invandrartäta områden en otjänst. Vem vågar anställa en person med adress Husby, Rinkeby eller Fittja?

Vi såg att MP ville införa ett stöd på en miljard för sociala insatser mot personer i riskzonen. Det finns ju redan nu en sådan organisation och denna miljard torde vara en droppe i havet. Det behövs nog mer omfattande insatser för att förbättra integration och minska segregationen. Vi har på denna blogg pläderat för allmän samhällstjänst (en efterföljare till allmän värnplikt) ett år för alla ungdomar.

Det som händer nu är att samhällets kostnader för att underhålla människors närmiljö ökar kraftigt; dvs skattebetalare får betala. Försäkringspremierna för bilar kommer att öka inte minst i aktuella områden.

Mer om den autonoma vänsterns framfart kan man läsa här!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar