torsdag, april 11, 2013

"Antisemitismen på väg bli rumsren hos socialdemokraterna"

"Antisemitismen på väg bli rumsren i s" kan man läsa i tidningen Expressen, som nu haft en serie av artiklar om den ökande rasismen mot judar. ABF och Broderskapsrörelsen har bl a bjudit in den ökände rasisten och judehataren Gilad Atzmon. Olika antirasiströrelser har krävt att det socialdemokratiska partiet tar avstånd från Atzmon. Men så har inte blivit fallet. http://www.expressen.se/debatt/antisemitismen-pa-vag-bli-rumsren-i-s/ eller http://www.expressen.se/nyheter/har-ar-motet-som-s-inte-vill-tala-om/

Det värsta är att ABF och Broderskapsrörelsen nu sällar sig till en mer brun än röd vänster-rörelse med journalister på viktiga poster inom både Public Service och vänsterextrema hat-sajter!

Denna rasism har även börjat smyga sig in i tidigare erkänt liberala tidningar och Sveriges Radio.  Det är nu i stort bara Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, Expressen och GP, som håller en rak linje i rasism-frågor och givetvis min kompis Torbjörn från Björnlunda numera Öland! Det är naturligtvis en tragisk utveckling med detta avsteg från liberalismens grundteser.

Man kan ju undra över hur länge chefredaktörer och ägare av "liberal" press skall acceptera den omfattande utbredningen av egna vänsterextrema journalisters tolkningsföreträde i rasism- och hat-debatten? Public Service är väl inget att göra åt. De lever sitt eget "Arbeit macht Frei" liv livstidsfinansierade av svenska folket!

Ett intressant bidrag i debatten kan även liberala Dagens Nyheters ledare den 15/4 2013 vara!

Liksom en relativt sansad och bred debatt på Newsmill!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar