måndag, februari 25, 2013

"Korkade borgare i Gnesta"!

Efter kommunfullmäktige i förra veckan skrev kommunstyrelseledamoten Michael Gustafsson(S) följande på Twitter: ”Visst förtjänar man en bira om man har tampats med korkade borgare hela kvällen!!??”. Hur detta stridslystna frustande går ihop med de rödgröna utfästelserna om ett gott samförståndsklimat i stora frågor, det kanske kommunalrådet Johan Rocklund (S) kan förklara, allt enligt Olof Jonmyren Sörmlands Nyheter.

Hade jag, som obetald fritidspolitiker yttrat detsamma om de rödgröna, så hade nog min kompis Janet fått krupp.  Men nu handlar det bara om den dubbel-arvoderade socialdemokraten och tillika ordföranden i Miljö- och byggnämnden, Michael Gustafsson(S)
.
Jonmyren tycker att Gnesta-politikerna är lite sandlådeaktiga. Det är nog helt rätt! Och orsaken är nog den agenda och anda, som ledande socialdemokratiska politiker likt Gustafsson sprider! De påstådda Rockländska  breda strategiska överenskommelserna känner vi inte till. Under två år kallade Rocklind endast en gång till partiöverläggningar. Det kan man inte kalla särskilt brett! Tvärtom så försvann partiföreträdarna raskt när de rödgröna tog över.

Den nuvarande majoritetens stora problem är trovärdighet, då de säger en sak men gör något helt annat.

Johan Rocklind twitter     @JohanRocklind
Michael Gustafsson twitter @mr_steel1977