torsdag, september 20, 2012

Frida Grundström(SD) politisk vilde i Gnesta!

Frida Grundström(-) tidigare SD har lämnat partiet. Efter måndagskvällens kommunfullmäktigemöte meddelade hon denna förändring. Hur och varför är okänt just nu men två SD:are från regionalnivå fanns på plats vid SD gruppmöte i kommunhuset på måndagkvällen.

Enligt SN är hon misstänkt för att ha tänt på sin egen dörr. Men eftersom något åtal inte har väckts på närmare 4 månader, så det torde vara osannolikt. Däremot har damen rökt cannabis på Södertälje sjukhus, vilket således inte är tillåtet. Rökning torde i största allmänhet inte vara särskilt nyttigt!

Skall man snabbt sätta ett epitet på Frida så har hon kanske en frände i Stina "Stryparn" Ruda , huliganledare  och syster till gossen Ruda i det välorienterade Grönköpings veckoblad!  Men man kan ju ha fel! 

Politiska vildar har vi haft tidigare i Gnesta. Kerstin Landin(MP) hoppade av centern och var vilde i flera år. Under 2004 hoppade de två vänsterpartisterna Christer Westling(VD) och Anki Höök(VD) av och blev vänsterdemokrater. Den senare gången blev det även förändring i den kommunala majoriteten.

Fridas avhopp påverkar nog inte politiken särskilt mycket. Däremot bör hon snarast inregistrera ett lokalt parti, så att hon kan få ut partistödet. Det är nämligen bara partier, som finns representerade i kommunfullmäktige, som kan få ut partistöd, enligt en tidigare dom till fördel för vänsterdemokraterna. Kanske dyker nu Gnesta-demokraterna upp i ny skepnad?

För den som inte är bekant med Stina "Stryparn" Ruda återger vi här följande citat från lokalbladets sportsida:

Kommentar i huligandebatten - Supportrar åter på krigsstigen!

Nu är, som så ofta vid denna tid på året, vintern snart åter över oss. Träden hava fällt sina löv, skatteåterbäringen är slut och stadens ishockeystolthet har ännu en gång hamnat ”fel” i serien. För fröken huligan- och ishockeysupportern Stina ”Stryparn” Ruda är det som vanligt bråda dagar.

- Det är alltid mycket att bestyra så här års, medger frkn ”S” när det lokala bladet ber om en pratstund. Först skola vi bränna ned klubbhuset. Sedan skola vi hota tränaren. Sedan vandalisera vår hemmaarena. Vi bruka göra detta med jämna mellanrum för att åminna laget hur mycket vi älska dem.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar