torsdag, augusti 09, 2012

Diktaturens Vit-Ryssland stänger svenska ambassaden

Vit-Rysslands härskare och diktator Aleksander Lukasjenko har på något vis blivit förbannad på den svenske ambassadören och utvisat honom. Eftersom han inte kunnat förklara varför, svarar Sverige som sed är att utvisa dito i Stockholm.

Här kunde väl historien sluta men nu ilsknar diktatorn till och utvisar samtlig svensk ambassadpersonal samt tar hem sin egen personal från Sverige. Dvs man bryter helt sonika de diplomatiska förbindelserna med Sverige. Carl Bildt(M) kallar helt följdriktigt Lukasjenko för en buse, vilket är väl det minsta man kan säga!

I den sorglustiga affären finns dock ett uttalande, som väcker funderingar. Urban Ahlin(S) talesman i utrikespolitik kommer med följande retoriska fråga: "Vad är målsättningen,  att straffa Vitryssland eller återuppta diplomatin"? Vad menar han? Lever han på 1600-talet då Sverige verkligen var en stormakt? Vit-Ryssland struntar väl helt i Sverige om man vill! På vilket sätt skulle Sverige kunna straffa Lukasjenko? Det är till att vara beskäftig med tummarna högt upp under hängslena!

Vit-Ryssland behöver varken Sverige eller EU. Stäng av alla förbindelser med denna sendiktatur i Europa omgående! Kommunister har vi fått nog av!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar