tisdag, juni 05, 2012

Vännerna i viken!

Vaknade tidigt idag kl 0600 och kunde inte sova. Gårdagens maratonmöte i kommunstyrelsen totalt 7 timmar varav 1 timme 250 m höga vindkraftverk vid Dunkern, surrade i huvudet! Passar dock på att vidarebefordra lite spännande, som vi uppsnappat haver.

Enligt vännerna i viken har Frida Grundström(SD), fejkat ett brandattentat mot sig själv. Hur detta har gått till finns det dock ingen förklaring till. Frida har ju även anmält en granne för misshandel och numera fått skyddad adress. Förmodligen är det grannen, som påstår detta! Och varför skulle man tända på sin ytterdörr på utsidan? Antagligen är det nog grannen, som tänt på (dubbelbottnat).

I Gnesta kommunfullmäktige sitter hon ju bakom mig så jag byter då och då ett ord med henne. Ingen rasism här inte! Men jag råkade faktisk träffa henne på centraldispensären, när sagde granne hade misshandlat henne. Så det finns förmodligen läkarjournaler, som styrker hennes berättelse. Sätter en hundring på att det är grannen, som anmält henne! Så en del tidningar kommer nog att få revidera sin uppfattning.

Och fortsättning följer!

Den relativt nye chefen för Kultur- och teknikförvaltningen har ju röjt upp rejält och föredömligt i kommunens fritidssektor efter förre fritidschefen, som nu slutat. Enligt vännerna i viken lär detta ha irriterat kulturnämndens ledamöter Ulf Bergner(S), Jesper Hammarlund(S) och Kristina Dellrud(MP), så till den milda grad att man klagat hos den rödgröna kommunledningen!

Aj aj aj. Är inte detta att ge sig ut på ganska djupt vatten? Historien synes upprepa sig! Men ett visst ljus faller över vice ordförandes hastiga avhopp från nämnden.

Och fortsättning följer säkert!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar