tisdag, juni 26, 2012

Små grodorna, små godorna är lustiga att se!

Fick vi ta del av i Orsa tillsammans med bröderna Moreaus med Kalle i spetsen. Festligt värre när man tågade från Konsum till ångbåtsbryggan vid Orsa-sjön, där Kalle nyligen spelat in ett antal nya program under namnet "Moreaus med mera".

Det var många år sedan familjen tillbringade midsommar i Dalarna men bättre sent än aldrig. Orsa är otroligt vackert liksom Sollerön under Gesundaberget. Vi hann även med en sväng till Älvdalsåsen, där vi tog vår första gädda på drag vid pass 7 års ålder.

Väl hemkommen idag kan man konstatera att det finns många grodor i omplopp. Bl a sådana som hoppar ur munnen på vår kommunstyrelseordförande Johan Rocklind(S), som tycker att alliansens protester mot pågående utarmning av demokratin i Gnesta kommun är sandlåde-aktig.

Det torde väl vara just Rocklind, som lyckats sätta en sandlåde-prägel på politiken i Gnesta de senaste två åren. Förra veckans plötsliga bordläggning av nästa års budget med tre månader är ju ytterligare ett bevis på förd sandlåde-politik!

När man vänder sig till Rocklind och påpekar det pågående demokratiska förfallet möts man inte av något svar - utan av tomma ögon!  Eftersom demokratifrågor är viktiga lär det få bli interpellationer i KF i ämnet. Någon liten kommentar till den negativa utvecklingen borde väl ändå majoritetens företrädare kunna klara av! 


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar