tisdag, juni 12, 2012

Gnesta kommun försöker mörka!

Gnesta kommun försöker nu uppenbarligen mörka härvan inom fritidsförvaltningen och entledigandet av Kultur- och teknichefen med en tämligen oriktig utsaga. På kommunens hemsida säger man nu, att de oegentligheter, som uppdagats har skett vid en "normal" rutinkontroll under våren.

Sanningen är väl snarast att den fd chefen kommit oegentligheterna på spåret. Den "normala" rutinkontroll man hänvisar till kan ju endast gälla ekonomisk oreda. Det finns fler typer av oegentligheter inom fritidsförvaltningen, som således underminerar denna utsaga. 

Nu pågår en cover-up (mörkning) i bästa Watergate-stil. Men numera har äntligen revisionen i Gnesta kommun fått vetskap om vad som sker. Så en större klarhet är att vänta! Ämnet blir säkert debatterat på måndagens kommunfullmäktige.

Dessutom får vi nu täta rapporter från alla vännerna i viken, som vet att berätta, att hela affären handlar om en trängre krets med stort inflytande i Gnesta socialdemokratiska arbetarparti.

I varje fall rent demokratisk så borde de rödgröna vara medvetna om att man fick sin majoritet med en enda ynka röst i valet 2010. Det borde förpliktiga till lite mer ödmjukhet!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar