fredag, juni 15, 2012

Det blir ingen fotboll ikväll!

Fotboll är på allas läppar. Vi som försöker undvika detta stressmoment har svåra tider just nu. Häromdagen fick bloggaren problem yrsel, trötthet och ont i vänstra bröstkorgen och armen. På rekommendation av VC Gnesta, iltransport till Eskilstuna och inläggning på AVA (akutvårdsavdelningen). Efter något dygns prover och undersökningar förklarades man dock vara i ganska god kondition!

På denna blogg måste vi ge en eloge till AVA på Eskilstuna - en mycket bra och vänlig personal. Läkare som var intresserade och gjorde sitt bästa för att knäcka ev sjukdomskoder. Klockan på rummet tickade vänligt varje sekund - säkert bra för stressade själar. Tackade för mig igår och hoppades att vi inte skulle behöva komma åter!

Idag är en ny tid. Jag har börjat att åter prenumerera på Sörmlands Nyheter efter ett års karens! Skall bli intressant att läsa det som skrivs om Sörmland, Gnesta och kunna följa debatten närmare.

Men hur var det med fotbollen? Njae - det liknar mest ett civiliserat 3:e världskrig, så jag avstår nog. Men visst kan man förstå denna något trångsynta nationalism! Normalt får man ju inte i Sverige uppträda chauvinistisk numera, så nu flödar det säkert över utan måtta med välvilligt presstöd!

Alternativet är TV8 klockan 21:00 Morden i Midsomer. Hur det än går pekar det på regn i Gnesta på lördag!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar