tisdag, februari 28, 2012

Grattis EU - nu kostar bensinen 15:28 litern!

Har du någonsin funderat på vad EU hjälper dig med? Har du någonsin frågat dig hur EU:s politiker och tjänstemän kan ha så fantastiska löner - mångdubbel mer än vad en välbärgad riksdagsman har i Sverige.?

Har du någonsin frågat dig om inte EU är en klubb för inbördes beundran? Ett slutet sällskap med rätt att tjäna pengar! Har du någonsin frågat dig varför du nu skall låna ut 10.000 kr vardera till Grekland via EU?

Nu senast har EU mopsat sig mot Iran av någon orsak, som saknar all folkrättsligt stöd. Man hotade med att bojkotta Iran framemot sommaren. Iran svarar med att stänga av bensinkranarna till EU.

Bensinpriset stiger i Sverige med 1:30 kr per liter. Det är du och jag som får betala priset för denna organisations illustra storhetsambitioner! Har du någonsin inte funderat på hur mycket mindre i skatt du skulle få om vi inte var med i denna församling?

Om vi lämnade EU skulle bensinpriset kunna vara lägre. Vi skulle ha råd att bygga betydligt fler bostäder för de pengar som nu rinner iväg. Vi skulle slippa en gigantisk snabb stigande kriminalitet genom att införa tullar vid Sveriges gränser och ha koll på vilka som passerar landgränserna. Vi skulle ha råd med en sjukvård, som var värd namnet!

Varför går det så bra för Norge, Schweiz och Island? Varför går det så dåligt för EU? EU:s relativt beskrivna välfärd har ju skett med upptagandet av stora lån av samtliga medlemsländer. Bubblan har nu spruckit och påvisar EU, som ett luftslott, som bara har ett syfte att tillse att den styrande nomenklaturan i EU tjänar enorma summor varje år!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar