torsdag, januari 26, 2012

"Sponsrad av socialdemokratiska partiet"!

Vi hoppas nu starkt att SVT återgår till det normala efter den ogenerade helgonförklaring, som man givit den socialdemokratiska urvalsprocessen av ny partiledare. Nu har man ju utsett Stefan Löfven från LO. Den senaste tidens närmare 100%-ga bevakning, på licensbetalarnas bekostnad, borde således vara över. Även om  ett omfattande hjärnsläpp eller hjärnblödning varit för handen hos ansvariga utgivare.

I sakfrågan - valet av Stefan Löfven från LO:s metall ser vi positivt på. Han framstår som en rättskaffens person med båda fötterna på jorden. Ja han gör ett gott intryck även på en förhärdad liberal. Så vi önskar honom lycka till att återföra (S) till en mer central roll i svensk demokrati.

Vi önskar även Löfven lycka till med alla kommande soff- och hemmabesöks-program, som han nu kommer att begåvas med av Eva Hamiltons hejdukar. Där slipper han inte undan. (S) hemmakanal SVT måste ju få sin beskärda del av glansen kring Löfvens nya gloria!

Programmen Gomorron Sverige, Aktuellt och Rapport bör ju i ärlighetens namn visa en skylt före sändning med texten "Sponsrad av socialdemokratiska partiet". Någon så mer ogenerat förhärligande av en intern process i ett vanligt svenskt politiskt parti har vi aldrig tidigare skådat"!

Kolla gärna in det något mer sansade TV4 News!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar