lördag, december 24, 2011

Julafton avslutas med Göta kanal

Efter en synnerligen god jullunch var det som sagt plats för årets begivenhet kl 1500. Detta år liksom det förra - blev det en vederkvickande kortversion (se nedan). På kvällen fanns det flera alternativ till  film som satisfierade villkoret mental frikoppling. För vår del blev det kanalen, en film som jag kände att jag sett förut.

På kvällen sände även SVT Sällskapsresan 1, som var inspelad i San Augustin, Gran Canaria. För övrigt på hotellen Monte Rojo och Gloria Palace, som ligger nästgårds alldeles ovanför köpcentrat. Mycket populära resmål för många svenskar. Men denna film har vi sett många gånger och kan även vid det här laget alla småfinesser dessutom.

På juldagen är det premiär på Lasse Åbergs nya film. För den som tänker gå kan vi tala om att alla 10 föreställningar i Stockholm är slutsålda. Tänk vilket sug det kan vara.

TV har ju en viss bra förmåga att vid julen sända klassiska märken som Karl-Bertil Jonssons julafton eller Betjänten. Två program som dock skickar egna julbudskap kring armod och alkohol. Något som kanske är städse vardagsmat i många familjer och gör sig särskilt påmint i juletid. Något att fundera på.

En fortsatt "god" jul!




Inga kommentarer :

Skicka en kommentar