onsdag, april 14, 2010

Angeläget med Adaktusson i TV8


Är Sveriges nu bästa och mest kompletta politiska diskussionsprogram. Lars Adaktusson har oxo förmåga att bjuda in intressanta personer till sina utfrågningar av just nu partiernas partiledare.

Ibland kanske han är något för snäll och ibland lite strängare men frågorna är synnerligen relevanta och stringenta. Han gör inte det misstaget som Sveriges Televisions dåliga kopior gör för det mesta, att hålla yttersta vänstern om ryggen. Sedan Lars lämnade SVT har det för övrigt inte varit särskilt mycket bevänt med statskanalens politiska program.


I det senaste programmet intervjuades Maud Olofsson(C) av bl a förre SAS-chefen Jan Carlzon. Intervjuarna var ganska snälla mot henne, vilket inte var fallet med SD-företrädaren Jimmie Åkesson tidigare. Det är väl inte särskilt oomtvistat att Maud Olofsson kanske haft det mest tuffa uppdraget i regeringen att värna om svensk industri och företagande. Dvs vår inkomstmotor för välfärden.

Citerat ur programmet: Så har hennes stora insatser för svensk industri knappast belönats mht centerpartiets närhet till 4 % spärren medan hennes gröna opponent Maria Wetterstrand, seglar omkring på en räkmacka utan att behöva bekänna färg eller prestera någonting!

För den som är intresserad av stringent och omanipulerad politik i TV, titta på "Angeläget med Adaktusson" i TV8.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar