måndag, mars 29, 2010

Domstol: Försäljningen av ishallen i Gnesta gick rätt till!

Idag kom domen från Förvaltningsdomstolen över de tre överklaganden, som gjorts av försäljning av ishall samt etablering av vissa vaktmästartjänster. Den nyinrättade förvaltningsdomstolen, som handlägger överklaganden av bl a kommunala beslut, fritar Gnesta kommun i alla avseenden för genomförd försäljning!

Det är skönt att vi nu fått ett kvitto på att allting gått rätt till, i varje fall i det som överklagats, efter den jakt, som bedrivits på kommunens tjänstemän och politiker i samband med aktuell försäljning!

Gnesta kommuns revision, den enda av Gnestas förvaltningar, som spräckt budgeten under 2009, har ju själva av okänd anledning startat en egen utredning av försäljningen och kommit med ett antal grova anklagelser mot kommunens tjänstemän.

Det torde nu vara dags att kommunfullmäktige i Gnesta, som ju är revisionens uppdragsgivare, granskar revisionens självpåtagna verksamhet. Det kan ju då faktiskt vara så illa att revisionens arbete kan komma att underkännas i samband med bokslut och ev dechargedebatt vid kommunfullmäktiges nästa sammanträde!

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar